Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Faderskap (ctrl alt delete)

Bär barnen på skälvande ben
håll rak varje vikande rygg
lyft, skakig och svag, den svaga,
sargade, sörjande, brutna.

Fall men fall inte djupt
din botten är den som ska bära
håll, glödande arg, den vrede,
besvikne, modlöse, kränkte.

Ljug men ej för dig själv
finn en grotta & skrik tills det svartnar
dansa naken när månen är ny
Ctrl Alt Delete




Fri vers av urbanjohanssonwriter VIP
Läst 53 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-09-26 20:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

urbanjohanssonwriter
urbanjohanssonwriter VIP