Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskar dig i mitt månljus

Vilar min blick i månljuset
Önskar din hand mot min kind
Lätta strykningar över min nakna rygg

Med dina vackra ord
Viskade i mitt öra

Ord menade för mig

Och

Ett fast tag om mitt hår
Väsande tuktande ord
Medan du kysser min hals
Nypande krävande händer

Din hand om min hals

Stående
Svankar jag

Du finner
Tar din plats

Hårt
Älskar du

Mig









Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 51 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-09-28 20:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish