Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur arkivet


Våt

Våt
Sträcker
Når

Fumlar

Får
Din hand

Mellan mina lår

Dina fingrar

Stämmer så som noter

Mina tysta

Njutningskrin

Din tunga
Spelar

Virvlar

Smakar

Flödet

Det som du skapar




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 82 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-09-28 22:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish