Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagar, år

Dagar, år
Som moln sveper förbi
Tankar, sysslor
Som bäckens vatten i harmoni
Ibland, skriver några rader
Försöker återge, vad jag ser




Fri vers av Anton Nilsson
Läst 321 gånger
Publicerad 2006-08-08 23:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anton Nilsson