Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Besök mig på: www.diktitao.net


Reflektion

När vintern var över
dolde sig ännu is i mitt hjärta
När sommaren kom
Hade ännu inte våren blommat

Då tog jag ett steg tillbaka
Och mitt i den kallaste vintern
Fanns redan vårens fåglar
I mitt hjärta

Då tittade jag på molnen
Och det som verkat så oöverkomligt
Låg plötsligt som stenar
Under mina fötter




Fri vers av Anton Nilsson
Läst 366 gånger
Publicerad 2006-08-10 08:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anton Nilsson