Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänder ett ljus

Tänder ett ljus
Lugn ser jag, i denna värld
Tänder ett ljus
Lyssnar på luftens klagan
Tänder ett ljus
Vem i denna värld
Visar sina sanna tankar?




Fri vers av Anton Nilsson
Läst 354 gånger
Publicerad 2006-10-23 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anton Nilsson