Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnad alla mina elever under min första längre lärarpraktik


Underbara, underbara

Glömska faller på
Era namn börjar tyna

Underbara, underbara
Älskvärda, älskvärda

Kan endast i tysthet
Minnas er mognad




Fri vers av Anton Nilsson
Läst 323 gånger
Publicerad 2006-08-12 20:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anton Nilsson