Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dessa tider (Min kamp 2.22)

Det är fredag

jag klimatstrejkar i skogen

vecka 207; någon skriver 

"respekt", jaha

 

det kändes helt meningslöst

att stå där bland träden

hur höga utsläpp orsakar 

kriget, krigen, sabotagen?

Är människan så här galen,

verkligen?

 

Och sen, en tur till minneslunden

den stora tacksamheten för alla 

som slipper uppleva dessa tider.




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 41 gånger
Publicerad 2022-09-30 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP