Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ur arkivet


Rovdjur

Rovdjur
Det känns när han smeker
Händerna är grova mot hennes hud

Han blottar hennes bröst
Slickar
Biter

Nu är du min

Bara min

Säger han

Tungan kräver kyssar

Genom väsande
Viskande ord

Och en blick
Som lägger sig hård i hennes mjuka

Hon låter huvudet falla något bakåt
Stönar tyst
Biter sig i läppen

Ler lite åt hans råa sätt

Hon vet

Att hon är en svaghet i hans inre

Hjärtat slår hårt
Blodet pulserar under huden

Han blottar sina tänder
Nästan morrar

När han plöjer henne

Skövlar
Tar

Han tar vad han vill ha

Och hon ger

Ger

Och jo

Hon ler

För hon vet..

Under rovdjurets sträva päls

Andas en gentleman




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 71 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-10-02 22:06



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Härligt!
2022-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish