Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt som oftast faller jag tillbaka i gamla minnen och nu var en sådan gång. Kände att jag behövde skriva av mig. Tack.


Blickar återigen bakåt

Jag ser mig själv trilla tillbaka in i mörkret
Just nu står jag och trampar vatten
Gjort så dom senaste fyra åren
Hur jag än försöker förtränga dessa minnen
Dessa få månader i mitt liv
Dessa få människor jag lärde känna
Lyckades sätta sina spår i mig djupt
Jag kan inte glömma er
Jag försöker att förtränga er
Försöker att blicka framåt
Men älskar så att blicka bakåt
Ni visade mig en ny värld
En värld jag gillade och samtidigt fruktade
Det var en blandning mellan ondska och godhet
Ni inser inte hur ofta jag blickar bakåt på er
Hur jag önskar att det gick att kontakta er
Att få skriva och prata med er
Men hur mycket ni än betydde för mig
Så tror jag tyvärr att det inte är ömsesidigt
Jag tror inte ni tänker tillbaka på mig
Ni verkar ju lyckliga och gått vidare med era liv
Åh vad jag önskar att ni tänkte på mig ibland
Att ni också saknar mig
Jag kommer aldrig glömma
Ni kommer alltid ha en del i mig

Puss och kram från en gammal vän.




Fri vers (Fri form) av Spiken VIP
Läst 87 gånger
Publicerad 2022-10-02 22:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spiken
Spiken VIP