Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trasiga sår läker aldrig helt

Orena tårar rinner genom silens hål
Mitt missbruk är utom kontroll
Jag håller på att förvandlas till ett monster
Kroppen darrar när sanningen går upp
Jag är ett monster djupt in i själen
Och dess vackra missbruk blir till fördärv
Trillar under gränsen till normal
Blir en utböling i min egen hemstad

Tragiska minnen har format endel utav mig
Men ärlighet är varaktig
Och länge har jag vetat om mörkret inom mig
Dess vackra ord målar bilder
Bilder som väcker känslor
Jag vill se mig som en konstnär utan pensel
Skapar bilder som äter mig
Önskar jag kunde vara normal
Men försöker att tygla mig

Alla demoner jag bär inombords
Är ett kaos utan slut
Jag missbrukar min makt
Känner mig hemsk, oberörd
Ärlighet är en hemskhet
Människan är hemsk
Jag tror inte på äkta lycka
Äkta godhet, vi alla är monster
Vissa bättre tyglade än andra
Stirra dig blind i spegeln
Se sanningen växa, vem är du
Trasiga människor läker
Men blir aldrig helt friska




Fri vers (Fri form) av Spiken VIP
Läst 25 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-16 07:53



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
En starkt berörande text.
2024-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Spiken
Spiken VIP