Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilja och önskan

Jag vill ha
Det du får mig att känna

Jag vill ha det jag ser
Och ge ännu mer

Jag vill brinna i dina händer
Jag önskar det begär du ger

Jag vill att du låter min hud knottras
Av din lustfyllda beröring

Jag vill att dina ord
De hårda
De vackra
De målande

Blir mina

Att dina kyssar
De drömmande
Upphetsade
Djupa

Sätter eldar i våra blickar

Tillåter oss

Att bli






Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 86 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-10-03 16:18



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
Så sensuellt och kärleksfullt…
2022-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish