Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försummelse




åh! om jag visste att jag åkte sextio mil för att möta en tung sol
vid ditt verks boning
en överraskningsblomma
överblommad
torr som sandpapper
rispar du ord
blir överröstad


kära,
din mossgröna ryggtavla avgränsar horisonten ju
och kortsluter all sikt
varför?

och varför köra som du
i alla riktningar alltid
och mot alla ljus

i rött

jag dör








Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-05-24 01:17



Bookmark and Share


  Anneli Karlsson
yes! Det låter starkt!!!
2023-05-24

    Max Poisé
Wow! Den fastande jag för. Härligt tempo och sköna ordval!
2023-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP