Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dold måne (Min kamp 2.22)

Jag letar efter månen

den lyser upp molnen

men själv är den dold

jag vet att den finns där

men kan inte se den

 

jag kan inte se månen

men varje gång jag

tänker på månen

så tänker jag på dig

 




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 47 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-10-06 21:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP