Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Knäppfarmor

I denna farmor
Bor det bus

En riktig linslus

Hon är inte riktigt klok
Rusar runt som en tok

Är allt som man kanske tänker
Att hon inte bör vara

Skrämmer allt sin lilla barnaskara

Worst witch they have ever seen

Men bara till halloween

And there in between

She like a little queen

Bakar bullar

Leker pirat och skeppsbrott
Bygger kojor och sandslott

Gungar högt och klättrar

Barnbarnen glada
Skrattar
Tills de farmor
Utmattar

Hej och hå

Så det kan gå



















Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 97 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-10-07 16:44



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Skillnaden är enorm!
Att vara lite knäpp
i livet med värme.
Än att med iskall
kyla knäppa nån
ifrån hens eget
liv?
;)
2022-10-08

  Solstrale VIP
Heja heja friskt humör det är då man aldrig dör som människa eller poet. Dina barn och barnbarn behöver ingen biljett till cirkus, så sparar ni pengen till framtiden… Kanske ni ska bjuda in publik! Skrattar gott åt din vers…
2022-10-07

  Gustav Stenqvist-Walter VIP
Snygg haha
2022-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish