Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förra hösten (Min kamp 2.22)

Mitt huvud är lika tomt

som skärmen på mobilen

 

Allt handlar bara om

att ta sig från den ena dagen

till nästa

 

Jag trodde att jag var

deprimerad förra hösten

 

Jag hade fel

 




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 48 gånger
Publicerad 2022-10-07 21:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP