Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonlek

Jag andas

Tyst

Huden är varm
Hjärtat levande

Naken
Längtansfull

Din mun

Dina andetag
I vår kyss


Kyssar

Lätta som fjärilsvingar

Över

Bröst
Mage

Mellan lår

Tunga

I fuktig springa

Försiktigt sökande

Min blommande knopp

Lyfter höfter

Når

Höjder










Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 72 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-10-08 08:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish