Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efternattens ändlighet

nuet efter då
in och ut ur självklarhet
andnöden, andenöden
den stora tystnaden

viet efter vi
in och ut ur efterskalv
limmet och alla bitarna
den tunna ytspänningen

efternattens ändlighet

de många stjärnorna
det svaga ljuset
ljuset
ljus




Fri vers av urbanjohanssonwriter VIP
Läst 52 gånger
Publicerad 2022-10-08 13:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

urbanjohanssonwriter
urbanjohanssonwriter VIP