Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara luras

 

 

vad är det här för regering vi fått? 

det bådar inte alls gott 

det smugit in en katt bland hermelinerna 

räven slår klorna i kaninerna 

 

folket röstat efter vad de tyckt 

det synes helt förryckt 

att lurad bli av fagra ord 

planteras ej i god jord 

 

när verkligheten uppdagas 

kommer allt att nagelfaras 

av de som vilse gick 

i politikens trolleritrick

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-10-09 12:48



Bookmark and Share


  Susen VIP
Ja oroande
2022-10-16

  Bodingen VIP
Politiker är sig lika
röd, grön och blå hyllar rika
fråga oss sjukpensionärer
vi lever i helt olika sfärer
2022-10-14

  Marita Ohlquist VIP
Det skall bli intressant att se hur det skall bli med den nya regeringen.
2022-10-10

    Music mind VIP
Nej, det bådar verkligen inte gott.
2022-10-10

  Solstrale VIP
Lurade av Spottloskeretorik dvs skyller på andra och har ingen egen politik endast valfläsk som visar sig vara härsket …
2022-10-09

  Kungskobran VIP
Ge dom en chans så får vi se
om det går på sne
då byter vi
det är demokrati


2022-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP