Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mer än sex

Ljudet av
Dina höfter
Slående mot min svankande bakdel
Djupt når du punkter
Utlöser min njutnings läten
Du glider djupare än känslan klarar
Kärleken
Lusten
Bildar ett virrvarr
Ett hav av något
Så mycket mer
Än vi önskat




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 354 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-10-09 16:23



Bookmark and Share


  Hon kallar sig poet VIP
Sensuell virvelvind ... applåd och bra titel till
2022-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish