Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Musik & reklam (Min kamp 2.22)

Höstpromenad med hörlurar

musik, musik

jag går i takt med musiken

musik, musik

musik, mu... reklam!

reklam, reklam

reklam, reklam

paus, mer reklam

reklam, reklam 

sen äntligen 

musik, musik

jag går i takt

med musiken 

 

 




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 45 gånger
Publicerad 2022-10-09 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP