Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kött, blod och ett känsligt hjärta

Osynligt kryper jag in i din famn
Osynligt smeker jag dig
Smakar dig
Osynlig är jag när du älskar mig

Känslan i ditt bröst
Är levande
Hjärtat slår
Och det du blöder är rött

Jag känns men finns inte

Ansiktet
Det är inte mitt

Känslan är kärlek

Men är den verkligen min?

Vem är det du ser

När du är mannen

Han som älskar





Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 80 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-10-10 11:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish