Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fatta mod, fatta



När timmarna letar sig fram
blir jag rädd för verkligheten
Då vill jag gömma mig i fantasin,
där jag är trygg

Vad finns i ljuset?
Dit jag längtat så
Öga mot öga
Vad ska jag möta då?

Dessa parallella världar
Ska de så förenas
Bubblan kommer att spricka
Fantasin har inget att hålla sig i

Verkligheten är ändå att föredra




Fri vers av Emmeline
Läst 57 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-10-10 19:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag springer också mellan dikt och verklighet. Drömmen är att föredra. Men jag lever också i verkligheten.

På gott och ont!
2022-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Emmeline