Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur gör man? (Min kamp 2.22)

Hur gör man? 

Läser inte, lyssnar inte, tittar inte?

Pratar inte, tänker inte, drömmer inte?

Hur gör man för att slippa

värken i magen?

Stänger in sig, stänger ute världen?

Blir blind, döv och stum?

Hur fan gör man?




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 53 gånger
Publicerad 2022-10-10 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP