Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hur många dikter finns det om hjärtats längtan

Jag tittar på fotot
Än en gång ser jag

Dina varma
Kärleksfulla ögon

Jag känner hur det brister
Hur tårar lägger sig
Som en tung känsla i bröstkorgen

Jag känner för dig
Med dig

Vill dig allt gott

Samtidigt som jag vill vara hon

Hon

Som du ser på
Med sån kärlek i blicken

Jag hjärtar dig

Älskade

Jag vill att du fyller mig

Med all din kärlek




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 92 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-10-10 21:08



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ja ord om och till en älskad är oändligt många och kombinationerna eviga…
2022-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish