Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Styv snålblåst i varje kvarter

Jag vet och jag förstår

att vinden blåser.

Vinden vet
vad jag förstår

om varför blåsten i vinden

är kall på kinden

på mig.

Det vet den än

men

att jag blåser

förstår

vare sig jag eller vinden.

Önska, samla, bevara.

Blåsa, viska och svara.




Fri vers av Gustav Stenqvist-Walter VIP
Läst 54 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-10-11 14:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gustav Stenqvist-Walter
Gustav Stenqvist-Walter VIP