Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om oskrivna äventyr avlägset från idag...


En byjungfru på drift



trots att byn vände henne ryggen
valde hon att vara sig själv, jobba
om dagen och älska vem hon ville

prata högt om sina drömmar, sin
öppna lust till livet, till kärleken


Hon levde som hon lärde, lämnade
åtskilliga undrande, ifrågasättande


barfota med en filt, en flaska vatten
och ett sinne fullt av lust efter mer
gick hon spårlöst ur byn men aldrig
helt ur tiden men kanske sin egen








Fri vers (Fri form) av Gawain
Läst 50 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-10-11 23:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain