Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sitter högt faller hårt


Byråkratiska illdåd



Du luktar perverst,
skjortan är vit men svetten
stinker av billig panik


- du var hög, här är ditt stup







Fri vers (Fri form) av Gawain
Läst 73 gånger
Publicerad 2022-10-12 00:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain