Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man ska inte klaga (Min kamp 2.22)

Trött, trött, trött,

det är inte alls lika roligt

att sälja (lägenhet) som att köpa

(om det ens går att sälja)

och mina svar passar inte

in i mäklarens mallar

(jag passar inte in i mallen)

och jag vill inte, vill inte 

men det är många som

har det så mycket värre

så man/jag ska inte klaga

fast det enda jag vill

är klaga, skrika, yla

Det här var inte vad jag beställde!

Jag vill reklamera 2022




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 41 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-10-12 21:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP