Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Set the world on fire


Så vacker var vigseln
mellan hösten och morgonen
Bröllopsgästerna var träden
och temat var gult och rött
och allt däremellan
I tusental dansade de i det fria
till E type och
Set the world on fire




Fri vers av Emmeline
Läst 141 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-10-13 07:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emmeline