Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hel och ren

 

 

mörk och kulen höstdag

ändå är jag faktiskt glad

har allt jag behöver

dock ej en massa klöver

 

det finns så mycket mera

kan mig själv gratulera

har hälsan min kvar

mår bra alla da'r

 

inte alla förunnat

gjort vad jag kunnat

kanske slarvat ibland

hålla för tunga tand

 

visst har man sina brister

det fixar jag med klister

gäller att hålla kroppen hel

den kräver en hel del




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-10-13 09:58



Bookmark and Share


  Susen VIP
Bejakande ord om hälsan
2022-10-16

  Sparvögat VIP
Så fint att famna livets lycka…
2022-10-14

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om att hälsan är viktigare än en massa pengar.
2022-10-14

  Bodingen VIP
Superglue och Karlssons klister
hjälper föga om livet brister
däremot hemmagjort lim
håller kroppen i trim

2022-10-14

  Cikoria Blå VIP
Positiv och glad dikt med bra rim.
2022-10-13

  Solstrale VIP
Vilken rolig och söt vers om livets vedermödor vända till något fint i stunden! En tacksamhet i dina ord!
2022-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP