Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döstädning (Min kamp 2.22)

Det känns bekant 

har påbörjat utrensning 

i skrivarlyan 

där ligger dom

alla projekt

som det aldrig blev något av

alla idéer

som inte ledde någonstans

alla versionerna med

alla markeringar i rött och grönt

det som faktiskt blev en bok

som inte gick att sälja

nu är det över

bara döstädningen återstår

kastar alla misslyckanden

i soporna

tillsammans med

tron, hoppet och kärleken

 

 




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 44 gånger
Publicerad 2022-10-13 20:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP