Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brunst

Så ljuva var hans smekande ord
Viskande i hennes öra
Hans andades tungt mot hennes hals
Nafsade henne lekfullt i den tunna huden

Hade sina starka händer i ett fast tag om hennes höfter
Hon doftade
Hona

Han insöp henne
Blev som i brunst

Tog henne hårt

Ville djupare än hon mäktade
Han fick inte nog
Hon tog emot
Han gav allt

Vidgade
Skövlade
Frustade

Hennes njutning hördes

Eggade än mer


Mjukt
Fuktigt
Varmt

Låg hennes sköte nu i hans blick

Droppar av honom

I efterspel

Han blundar
När hon ställer sig på knä
Vid hans fötter

Omsluter

Får honom hård

Än en gång

















Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 80 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-10-14 06:12



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
God morgon var det här ! Nam nam !
2022-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish