Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ETT SYRE SMS

Min son!
När jag såg dina godmorgon ord
återhämtat mina krafter
för att fortsätta kämpa
för en ny dag
med hopp på allt fint för dig

Gud är obeskrivlig
precis som min kärlek för er mina barn
Obeskrivlig




Fri vers av MALVAA VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-10-14 10:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP