Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Novis

Våra röster
I varandras
Vill mer

Nu
Nu

Värmen från din hud
Mot mina läppar

Längtan är
Finns
Känns

Du

Bestämd
Sträng
Mjuk
Hård
Passionerad

Lyhört
Visar du
Vägen

Dit

Där vi vill vara

Fostrar
Formar

Gör mig till din

Så som du vill ha mig

Min är lyckan att ge

Att bli







Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 71 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-10-14 23:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish