Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Saknaden försvinner aldrig trots alla år som gått


Älskade pappa

Det finns inte så många foton på dig
Du fick inte så många år i livet
Du förblir alltid ung
Men här i vår värld har du blivit morfar
Och gammelmorfar
Tänker ofta på hur stolt du hade varit
Skrattar över tanken
Stolt som en tupp!
Så som du var när jag föddes
Då var du endast 17 år
Och mamma 15
När döden kom för att hämta dig
Då var du bara 32
Jag var 15
Världen rasade
Sorgen och saknaden är fortfarande närvarande
Hade ju önskat att mina barn och barnbarn
Fått träffa dig
Att du fått uppleva allt som kom efter du lämnade
Det blir ju så mycket tankar
Tankar på hur allt hade varit om du fått leva
Två av mina söner liknar dig
Jag ser dig i mig
Varje gång jag tittar i spegeln
Jag saknar dig så och det som kunde varit
Bara om du fått stanna




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 127 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2022-10-15 08:58



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
En sådan oerhörd saknad, och så värdigt du beskriver den. Det finns mycket kärlek i dessa ord. All heder!
2022-10-17

  Sparvögat VIP
Så fint du målar saknaden i ord~längtan efter en älskad far…
Jag tror han känner din kärlek!
2022-10-15

  Julio VIP
Kärleken och saknaden lyser igenom texten.
2022-10-15

    ej medlem längre
Vilken genuin kärlek Du visar. Din pappa hade varit stolt om han visste att Du bevarat honom i Ditt hjärta på sådant varligt sätt!
2022-10-15

    Sefarge VIP
Gripande känslo-ord! Om
det försvunna Älskade
som alltid finns kvar,
i Stor saknad inuti
Hos alla och
envar?


2022-10-15

  Gunnar Hilén VIP
Tufft !
2022-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish