Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KRAVMÄRKT - tanka

Gömd i garderob

ligger kroppen utslagen

kravmärkt bortom sans

hushållsysslor utan slut 

händer skändar oavsett




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2022-10-17 17:21



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra skrivit!
2022-10-24

  Susen VIP
En kraftfull dikt som griper tag om mig. Starkt
2022-10-21

  Niliboy
Huga ligen!
2022-10-19

  Öknens Ros VIP
Starka ord om den obönhörliga plågan utan slut.
2022-10-18

  Kajan VIP
Det ligger en fasa dold mellan de få och strikt paketerade raderna, om man stannar länge nog. Starkt berättat.
2022-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP