Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blues för högerregeringen

jag
gick
den
långa
vägen

med
öl
sprit
och
droger

överberusad

studentskivor

med
pennan
i
hand

för
att
förändra
opinionen

i
det
land
där
den
trångsynta
konservatismen
som
tidigare
regerat
nu
lämnat
plats
för
den
renodlade
fascismen

och
jag
kämpar


oförtrutet

med
pennan
i
hand

trots
att
psykiatrin
håller
mig
fast

i
samhällets
bojor




Fri vers av PillerTriller
Läst 56 gånger
Publicerad 2022-10-15 20:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PillerTriller
PillerTriller