Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sätt en rubrik på mitt hjärta?



Jag överförs till en skrivmaskin.
Skrivs således ut.. via tangenter.
Med hjärtat utskrivet.
Översätts jag.
Av mina egna händer.




Fri vers (Fri form) av Skrivmaskinsskriverska
Läst 99 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-10-16 09:25



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Från hjärnan till tangenterna till datorn till ögat till hjärnan
2022-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Skrivmaskinsskriverska
Skrivmaskinsskriverska