Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vid tidens slut går ekvationen ut


Vid meddelandet om...

Oåterkalleligans ledare
slår till igen
i fullfjädrad kycklingdräkt
av senaste episka snittet
bortom fåfängans 
berg i fjärran
trampoliners nödbromsar.

Om jag bara visste
vilka fördämningar
som brister ut i skratt,
när de rätta orden
landar i själens solar plexus.

Till intet förpliktigande
tilltagande tillgjordhet övermäktigar
hjärtats sorg
i självförvållat nödvärn.




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 75 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-10-17 12:24



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Jag undrar över bilden, texten känns självklar, om än jag hade för mig att gossen väl klär dräkten påfågel, till maskeraden. Omväxlande som vädret hur att förstöra två rum samtidigt. Som att utbrista, det regnade inte ute, inte ens inne, föll fjällen från ögonen..
2022-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP