Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bottenkänning

Ta dig närmare
vattnet rör sig långsamt
det tar tid att komma över
det krävs mod att släppa taget
ta dig närmare.

Ser du vännerna
alla de som kuskat före
där i sjöboden vid havet
är det Bomans släkt på kajen
ser du vännerna?

Alla stjärnorna
själva staden verkar glöda
eller lyser det från barnen
när de leker där på stranden
alla stjärnorna.




Fri vers av urbanjohanssonwriter VIP
Läst 50 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-10-17 17:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

urbanjohanssonwriter
urbanjohanssonwriter VIP