Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögon

blickande

blick-ande

det är du

du andas

i min blick




Fri vers av Gustav Stenqvist-Walter VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-10-18 02:27



Bookmark and Share


  Hon kallar sig poet VIP
"Blick-ande" - När ord medvetet säeskrives så finns det där fler inne-börder ... applåd
2022-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Gustav Stenqvist-Walter
Gustav Stenqvist-Walter VIP