Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ämnet

klorofyll från gläntaväxt

talar unisont med en röst

jag längtar efter din historia

låt mig berätta den för dig




Fri vers av Gustav Stenqvist-Walter VIP
Läst 68 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-10-19 00:23



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Finurligt!
2022-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Gustav Stenqvist-Walter
Gustav Stenqvist-Walter VIP