Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paradigmskifte

hur det avslöjar
damm på exklusiva ytor
fågellort på panoramafönstren
skräp och smuts i hörnen
snusk bakom luckorna
ljuset visar ingen nåd
mot slapphet
och vanskötsel
när solen går ur moln
står hen där
verklighetsförnekar-hen
och skyller på någon annan
erkänna sin försumlighet
och sitt oförstånd
har hen inte mod till




Fri vers (Prosapoesi) av Ulf Lundin VIP
Läst 70 gånger
Publicerad 2022-10-19 21:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Lundin
Ulf Lundin VIP