Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Petrol och kobolt

De låga arealerna
är det en skrämmande plats?
Bara för konformitet.

Färgerna, dämpade,
petrol och kobolt,
skälver, lever, rör sig
nästan av sig själv.

I andra pendlare
ärlighet och mod
penslars dans med tempera
pennors lek med ord.

Vill vi förbli eller vill vi dra?
Vi vill vara ärliga.

På vägen upp
visserlig längtan efter sinnesro
sannerlig vetskap om retur.




Fri vers av urbanjohanssonwriter VIP
Läst 42 gånger
Publicerad 2022-10-20 10:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

urbanjohanssonwriter
urbanjohanssonwriter VIP