Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medan är en mognande plats

till tåls till ro till tröst
trädan gör ont och gör gott
vandra på väg ingenstans
se dig om längs din stig
hur det växer och gror
ändå
ändå

medan är en mognande tid
sedan en spännande plats




Fri vers av urbanjohanssonwriter VIP
Läst 56 gånger
Publicerad 2022-10-20 12:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

urbanjohanssonwriter
urbanjohanssonwriter VIP