Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till dig. Du vet vem du är


Den du är

Flyger över berg och dalar
Det fläktar frihet
Skönhet

Sårbarheten
I det stora vackra
Slår som hammarslag
I ett stort hjärta

Blickar över brustna isar
Snötäckta toppar

Det virvlar av lätta snöstjärnor
Lägger rodnad över väderbiten kind

Ögon tåras

Men inte av sorg

Utan av vädrets makter

Och naturens storslagna talan




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 107 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-10-22 10:44



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Wunderbar. ..!
;)
2022-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish