Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken ljuder högre

Det fanns inte mer att ge
Än ärliga blå ögon
Längtan under huden
Det svallande blodet
Och det talande hjärtat

Värmen i en passionerad själ
En kvinna med blottad hals

Flickan på knä
Munnen tystad
Av mjuka kyssar

Röda läppar
Tårar i blått

Uppriktighet och sanning

Sönderslagna ord
Där kärlek alltid vinner




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 67 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-10-22 13:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish