Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stark

när den oviljande vill
vill den
på riktigt

när den viljande inte vill
vill den
egentligen

så vill
styrkan

äntligen




Fri vers av Gustav Stenqvist-Walter VIP
Läst 62 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-10-23 00:28



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande.
2022-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Gustav Stenqvist-Walter
Gustav Stenqvist-Walter VIP