Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Smek mig över håret. Kyss min panna


Med mitt huvud mot ditt bröst

Varför går jag dit
Dit där jag inte syns

Där jag aldrig kommer att bli
Inte heller att vara

Ord är inte
Handling äger
De skrivna orden skaver

Bryter ner

Om igen

Trodde att jag visste
Att jag kunde ta

Din sorg
Ditt hjärtas talan

Få dig att se

Men jag når inte
Hur jag än sträcker mig
Så når jag inte ända fram

Och jag orkar inte
Gråta mer




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 92 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-10-23 08:53



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Djup och berörande starkt!
2022-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish